torsdag 1. oktober 2009

Da regnet tok en pause i dag...


...tok jeg med meg våre alltid like ivrige firbeinte på en utflukt. Det vil si - det var bare fire av dem. Den femte var på jobb :-)

For å si det slik - det har ikke akkurat blitt tørrere her den siste tida. Noen snakker om at det har regnet siden starten av august, og det er nesten sant. Men så er det jo dette med hunder og forståelsen for værets innvirkning på oss mennesker, da. De forstår IKKE det. Det er bare å kle seg godt og labbe i vei.


Før det var muligheter for å løpe villmann, måtte de pent vente på at fotografen hadde gjort sitt. Lissie har lagt halen sin rundt Kåres hals :-) Hun følte kanskje at han trengte litt oppmuntring og trøst før dameturen?


Fire svarte neser snuser på samme flekk.

Lissie graver i alle sølepytter hun kommer over. Så også i dag.


Er Lissie litt flau for at hun fortsatt er litt barnslig? Hun fyller jo seks år snart...


Lissie snuser etter godbitene i lomma så snuten blir skjev - og poserer. Det er ikke hverdagskost at denne jenta vil bli fotografert :-)


Mina har et rituale når vi går på tur. Hver dag, i flere år, har hun gjort den samme tingen på samme sted. Når vi kommer til ett bestemt område der det før var en stor stein (godbitsteinen hennes), hopper hun ut fra stien og plasserer seg mellom to trær. Ikke hvilke som helst trær, nei. Det er de samme to hver gang. Der får hun godbit. Det er krise hvis lomma er tom, men det har gått greit med bare skryt og godord også :-)

Dette bildet illustrerer godt hvordan det er i flokken vår no for tiden. Lille Ella-Propella er først over alt. Hun er en veldig typisk "se-meg-hund". Hun får lov til å ha alt hun finner for seg selv; valpelisensen gjelder visst enda. Hun løper mest og raskest. Her har gjengen plassert seg på, etter deres syn, den mest naturlige måten. Bakerst fra venstre: Lissie, Kåre og Mina. Foran: Ella så klart...




Mina får stadig flere grå hår. Mmmm. Sjarmerende med eldre damer :-)




Til slutt - matmoras drømmejente Prop-Ella :-) Våt og skitten fra topp til tå. Slik skal det være når småjenter er på tur.

3 kommentarer:

Jon sa...

Koselige bilder. :) Spesielt Minabildene.

Mari Stine sa...

Koselige bilda av hundan, spesielt min favoritt-Lissie :)

Nina sa...

Koselige bilder :)

Følgere

Søk i denne bloggen

Min bloggliste